Interieurontwerp

Wat is er fijn aan een zwevend tv meubel?

Je tv staat het stevigst op een tv meubel. Daarnaast staat je tv dan ook op een hoogte die prettig is als je tv kijkt. Met een tv meubel creëer je niet alleen plek voor je tv, maar ook voor alle spullen die daarbij horen. Van het kastje voor de digitale tv of een game box tot de bijbehorende afstandsbedieningen en joysticks. Een zwevend tv meubel biedt ruimte om al die spullen netjes op te bergen. Daarnaast heeft een tv meubel dat niet op de vloer staat nog veel meer voordelen. Weet jij niet zo goed of je een staand of een zwevend meubel moet kiezen? Dan hebben wij de oplossing voor je. In dit artikel vertellen we je alles over de voordelen van een zwevend model.

Nooit meer stof onder je tv meubel

Met een zwevend tv meubel wordt poetsen rondom het meubel wel heel makkelijk. Je hebt nooit meer last van stofwolken onder de kast waar je moeilijk bijkomt. Onder een zwevend meubel kun je gewoon zonder moeite stofzuigen en dweilen. Zo hou je je kamer heerlijk schoon en fris. Een zwevend meubel ziet er opgeruimd uit en je kunt heerlijk uitgerust tv kijken wanneer je maar wilt. Als je houdt van een schoon en opgeruimd huis is een zwevende kast voor je tv de ideale oplossing.

Veel opbergruimte in een zwevend tv meubel

Een ander voordeel van een zwevend tv meubel is dat je er veel opbergruimte mee wint. De kasten zijn zo gemaakt dat je er veel spullen in kunt opbergen en dat je makkelijk bij de opbergruimte kunt. Zo heb je geen last meer van rondslingerende afstandsbedieningen en kinderen die vragen waar de consoles zijn van de game box. Je kunt in de kast nog veel meer spullen kwijt als je dat wilt. Het meubel is efficiënt ingericht zodat het als een volwaardige opbergkast kan functioneren.

Creëer optisch ruimte in een kleine kamer

Een zwevend tv meubel oogt ruimtelijk in een kleine woonkamer. Dat maakt dat je kamer veel groter lijkt dan deze in werkelijkheid is. Het is een slimme manier zijn om een kleine ruimte efficiënt in te richten zonder dat het lijkt alsof de kamer volgepropt staat. Met een staande kast ziet je kamer er meteen een stuk voller uit. Dat is niet fijn in een kleine ruimte. Nu denk je misschien dat een zwevende kast voor je tv wegvalt in de ruimte als je een grote kamer hebt, maar dat is juist niet het geval. Ook dan komt een hangend model prima tot zijn recht en je kunt altijd een groter model kiezen als je meer ruimte hebt.

Een zwevend tv meubel als eyecatcher

Een zwevend tv meubel is een geweldige eyecatcher in je kamer. De strakke, stijlvolle vormgeving maakt een zwevend model een aanwinst voor je woonkamer. Of je nu een klassiek interieur hebt of een moderne inrichting. Het meubel past altijd en komt in elke ruimte goed tot zijn recht. Je kunt kiezen voor een kleur die past bij de rest van je meubels of gaan voor juist een contrasterende kleur.