Tuinontwerp

Intex zwembad

Intex is een zwembadenmerk dat een brede selectie aan zwembaden te bieden heeft. Voor elke tuin en voor alle leeftijden heeft Intex een model voor jou deze zomer. Naast genieten van de welbekende Intex-kwaliteit kan iedereen zo genieten van een heerlijk zwembad deze zomer.

Een zwembad voor iedereen

Verschillende lijnen betekenen verschillende typen zwembad. In oplopende grootte en prijs worden deze hieronder beschreven. Met alle mogelijkheden die jij in je tuin kan krijgen is dit wel zo makkelijk.

DeIntex Easy Set is gekenmerkt door zijn gebruiksgemak. Met de zachte opblaasbare topring en de drie wanden, combineert dit Intex zwembad comfort, duurzaamheid en gebruiksgemak. Snel een zwembad nodig? Dan is de easy set er voor jou. Er is in deze serie flink wat variatie aan grootten dus let hier goed op!

Wil jij met het hele gezin een koele duik kunnen nemen in een stevig opzetzwembad? Dat is zeker mogelijk met de Intex Prism Frame modellen! De coat van dit zwembad zorgt voor extra stevigheid, waardoor iedereen tegelijk kan plonzen zonder angst voor roest. Het opzetten is iets meer werk dan bij de easy set, maar dan heb je ook wat.

Wil je er 100% zeker van zijn dat je niet opnieuw je zwembad op hoeft te zetten? De Intex Ultra Frame modellen kunnen je hierbij van dienst zijn. Geen storm te hard en geen enthousiasme te wild, met het ijzersterke, roestvrije frame kan dit zwembad jouw zomer prima aan. Ook de liner is extra stevig in deze modellen. Je betaalt iets meer voor deze zwembaden, maar dan heb je ook een zwembad dat je jaren kan gebruiken.

Zoals de naam al doet vermoeden, zijn de Intex Rectangular Frames rechthoekig. Deze wat kleinere zwembaden kunnen binnen een half uur worden opgezet en passen in elke tuin of op elk terras. Heb je dus gauw een simpel en verbazingwekkend sterk zwembad nodig? Dan is dit het zwembad voor jou.

Wil je toch meer een eyecatcher dan een rechthoekig zwembad? Dan kan de Intex Prism Oval lijn uitkomst bieden voor jou. Extra stevig door de vorm en met een frisse lichtgrijze kleur, kun jij jarenlang genieten van een mooi maar stevig zwembad.

Verzorging van het zwembad

Groene aanslag op de bodem, troebel water, vogelpoep en bladeren in het zwembad… dit klinkt niet aantrekkelijk. Gelukkig worden de zwembaden van Intex bijna altijd geleverd met de middelen om dit te voorkomen. Een mooie filterpomp, een afdekkingszeil en chloortabletten. Zo hoef je je niet steeds zorgen te maken over de extra hygiëne en kun je bijna meteen beginnen met lekker verkoelen in het comfort dat een Intex zwembad jou bieden kan.